Razvojni programi s konjima

Efikasnost u vođenju ljudi, unapređenje komunikacijskih vještina, razvoj timova, upravljanje promjenama i coaching, radionice su koje se izvode s konjima, a služe razvoju pojedinaca i timova, menadžera i zaposlenih. U zadnjih 15 godina iznimno se uspješno provode u Europi i Americi

Sigma poslovni partneri d.o.o.prvi je licencirani partner za Hrvatsku za HorseDream Ltd, te kvalificirani član Europske organizacije za učenje uz pomoć konja (EAHAE).

Kroz posebno osmišljene vježbe, osvijestit ćete svoja nesvjesna ponašanja, naučiti i dobiti iskrenu povratnu informaciju o tome kako Vas drugi vide i kakav dojam ostavljate.

Konj ima sposobnost zrcaljenja našeg ponašanja, ali ne onog koje želimo da se vidi prema van, već onog kakvo ono zaista jest, a da toga nismo niti svjesni. Do tih informacija dolazimo sami, kroz vlastito iskustvo tijekom vježbi, stoga je glavna karakteristika ovih radionica – iskustveno učenje.

Konj daje povratnu informaciju “bez rukavica”, a istovremeno ne optužuje.

Oni u nama nepogrešivo vide ono što su kod sebe uspjeli sačuvati kroz evoluciju – autentičnost.

Ne zanima ih karijera s nama, niti koje smo dobi, spola, rase, jesmo li bogati ili ne, već ih zanima i vide samo ono što mi zaista pokazujemo, a ne ono što mislimo da pokazujemo. Takva povratna informacija alat je našeg uspješnog razvoja.

Programi s konjima izvode se kroz 4 radionice:

1. Umijeće vođenja
2. Upravljanje promjenama
3. Razvoj tima
4. Komunikacijske vještine

Nakon završene radionice, svaki polaznik dobiva individualni video sa svim vježbama koje je izvodio tijekom radionice, kako bi mogao detaljnije analizirati vlastite postupke prilikom izvođenja vježbi.

Kroz vježbe s konjima iznimno uspješno se radi i individualni coaching.

Umijeće vođenja

Sigma poslovni partneri

Više

Komunikacija

Sigma poslovni partneri

Više

Razvoj timova

Sigma poslovni partneri

Više

Upravljanje promjenama

Sigma poslovni partneri

Više